SAHARA TOURS d.o.o.

Lopar bb
51 000 Rab
Croatia

Tel: +385 51 775 633
Fax: +385 51 775 633
E-mail: info@sahara-lopar.com
Web: www.sahara-lopar.com

                         "Sahara Tours" 

          Utazási irodák Lopar a Rab-sziget

Kedves Vendégeink

Igazán nagy öröm számunkra, hogy köszönthetjük és irodánk által ismertetni tudjuk Önnel  Ráb szigetét, népét, természeti szépségeit, szálláslehetőségeit és a többi kínálatunkat.
Ha szeretné a nyaralást kellemesen eltölteni, különösen családjával - fiatal vagy idős tagjaival és ha megszállottan ragaszkodik a horvát tengerpart közel ezer szigeteihez, válasszon egyet, a legszebb gyöngyszemet,  RÁB-szigetét. Elkápráztatja a kedvező éghajlat, a sok kínálat, a kulturális örökségtől a gyönyörű homokos strandokig, amelyek a sziget északi részén találhatók LOPÁRBAN.
A valamikor halászattal és mezőgazdasággal foglalkozó kis falu külsejét, a turizmus fejlődése 40 éven át, teljesen megváltoztatta. Lopár 22 homokkal borított strandjai, mint egy mágnes vonzák a turistákat évről - évre, növelve a vendégek számát.
Egyébként mi egy kis helyi utazási iroda vagyunk, amely bő tájékoztatást tud nyújtani egész Ráb szigetéről és összes szállási lehetőségeiről. Kínálatainkban állnak elsősorban  privát apartmanok, családi panziók, hotelok, kirándulások, bérelhető csónakok, hajók, robogók. Továbbá üdülés formájában horgászat, búvárkodás és gyaloglás, majd helyi szolgáltatások mint pénzváltó, komphajó és buszmenetrendek, időjárás előrejelzés, stb.
Reméljük, hogy ez a mi bemutatónk gondolkodásra ösztönzi e különleges helységről LOPÁR-ról, mint üdülésének célja és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy kapcsolattartó szerepünk lesz, mint hivatásos házigazdák és az Ön számára nyújtani tudunk mindent, amit elvár tőlünk.

Üdvözöljük!